Ποια είναι η DIL

Το κατάστημα DIL έχει επενδύσει στην γυναικεία ένδυση και τα γυναικεία αξεσουάρ με όλες τις επώνυμες συλλογές από το 1989!

Δραστηριοποιείται στο Βαθύ της Σάμου με την επωνυμία “Boutique Dil – Σοφία Μουστάκα Μανωλιάδη” με ΑΦΜ 069973567 ΔΟΥ Σάμου και ΓΕΜΗ 052126451000.

Δραστηριότητες

Στο DIL θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε τζίν, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά και το αμερικάνικο brand της Tommy Hilfiger που δημιουργεί κομψά και μοντέρνα ενδύματα και παπούτσια.

ACCESSFASHION: Με βασικό άξονα έμπνευσης την πίστη στην θηλυκότητα, η εταιρία ΑCCESS Fashion δημιουργεί τις 3 σειρές ACCESS, SPELL & EIGHT που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της γυναίκας για εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Με δεδομένο ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και μοναδική, σχεδιάζουμε ρούχα με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην άψογη εφαρμογή.

Ο συνδυασμός κλασικών στοιχείων με δημιουργικά σχέδια και ποιοτικά υφάσματα, τα fashion trends της κάθε σεζόν, αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και οραματιζόμαστε την γυναίκα που είναι και θέλει να δείχνει ελκυστική.

Εταιρίες

Θα βρείτε επίσης προϊόντα με την υπογραφή  Love Moschino,
UGG shoes, Guess, Marella, Access FashionCoccinelle bagsReiko jeans.

Tommy Hifliger
Ralph Lauren
ugg logo 1
DNKY LOGO 300x300 1
marella vector 891
guess logo 2
ted baker logo 300x300 1
love moschino logo 1
Coccinelle Logo 1
Access Fashion
Untitled 2
scot